6. Hatvan és a klub


A hatvani magnós klub hivatalosan 1974-ben alakult. Az akkor még Városi Tanács által üzemeltetett IKV, majd VGV keretein belül működő KISZ szervezet mellett kialakulva. Sok segítséget kapva az akkori tagoktól és nem utolsó sorban az akkori vezetőségtől.

A tenni akarás és a közös érdeklődési kör akkora lendületet adott a kis közösségnek, hogy lassan teljesen önálló útját járta. Természetesen nem feledve az indíttatást, így szorosan belefolyva a vállalati, majd városi rendezvények kialakításának, tartalmasabbá tételének folyamatába. Az önálló programok szervezése, már a klub működésének költségeibe is bele segített, de itt sok nevet kellene meg említeni, aki mint vállalati, városi kulturális vagy egyéb lehetőségeihez mérten segítette az utat.

 A szervezett programok lassan-lassan már komoly súlyt kaptak a város életében, és egyre jobban az országos klubos, táboros, hasonló érdeklődési körű szakmai napokon történő bemutatkozások és rendezvényeken való részvételek, az ott elért eredmények is erősítették a hatvan kulturális életébe megjelenő szerepét a klubnak.

 Azóta sok év telt el. Hatvan ma is éli mindennapi életét. Sok minden változott, de ez mégis csak a mi városunk ahol élünk, és aki akkor is fontosnak tartotta, ki-ki a maga módján most is igyekszik a közéletét alakítani, vagy legalább figyelemmel kísérni.

Te kedves olvasó ezen a linken most kicsit bepillanthatsz Hatvan lapján keresztül ebbe a változó, nehézségekkel teli de szép kis város életébe.                        <<<   Hatvan város hivatalos weblapja 
                                           
                       <<<     HATVANI CÉGEK  GYŰJTEMÉNYEAloldalak (1): Hegyőrség és a klub
Comments