Kővágó István Míni-Galéria

Így kezdődött...
Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy egy régi mondhatni „tiszteletbeli” klubtagunknak a születés napjára egy hirtelen jött ötlet kapcsán (és nem utolsó sorban az ünnepelt alkotó segítségével) sikerült közzé tenni ajándékunkat, melyről azt is mondhatnám nem csak részére ajándék, hanem nekünk is és azoknak a keveseknek, akik ismerik Kővágó Istvánt és művészi értékeit. Az ötletből szokás lett és én, igyekszem minden olyan alkotását megszerezni és egy jól sikerült fotón bemutatni mindenkinek aki fogékony a csodákra, melyet az ember alkotni képes és értéket képvisel. Így mostantól kis Galériánk remélhetőleg folyamatosan bővül egy - egy jól sikerült mű kapcsán és továbbra is gyönörködhetünk.


Valamikor, amikor a klub megkezdte működéséés saját arculatot keresett, készült egy sokak által büszkén viselt,
 és minden a klub életével kapcsolatos rendezvényen lenyomatként megmaradó címer, melyet, ha valaki egyszer megismert már nem felejtett. Igazolja ezt az is, hogy most is weboldalunk védjegye.


                       E címer  megtervezője Kővágó István, aki így bekerült a klub történelmébe.


Az elmúlt évek alatt valljuk be ő sem fiatalodott, de az évek nem öregedést, hanem tapasztalatot hoztak és békét, nyugalmat. Így teljesedhetett ki ez a kis kollekció, ami a teljesség igénye nélkül mégis bemutatja azokat a gondolatokat, értékeket, melyeket tehetsége segítségével a körülötte élőkkel is meg tudott és remélhetőleg még sokáig alkotva meg is oszt velünk. A most bemutatásra kerülő képek a teljesség igénye nélkül kerültek elő, de bízunk a szaporodásában - régebbi és új alkotások bemutatásában

Hát lássuk… mink van...most.
Comments